Ulrika Nandra är en engagerande författare och föreläsare som med sina böcker och föreläsningar inspirerar till reflektion och förändring. Hennes uppmärksammade verk, såsom ÄGD – om makt och romanen Till minne av ett avsked, ger djupa insikter om hur maktstrukturer och rasism påverkar både individ och samhälle. Med personliga berättelser och skarpa analyser ger Ulrika publiken verktyg att förstå och utmana de strukturer som formar våra relationer och val.
Hennes föreläsningar om anhörigskap är särskilt uppskattade av både privatpersoner och organisationer. Genom att dela egna erfarenheter – från att som ung vårda en närstående till att idag stödja en förälder med demens – belyser Ulrika de känslomässiga och praktiska aspekterna av anhörigvård. Hon ger konkreta strategier och insikter som hjälper individer att navigera de utmaningar och möjligheter som anhörigskapet innebär.
Ulrika erbjuder också unika perspektiv på rasism och inkludering. Hennes arbete visar hur fördomar och maktstrukturer genomsyrar vår vardag och påverkar både våra relationer och arbetsplatser. Med fokus på jämställdhet och integration ger hon sin publik inspiration och verktyg för att skapa mer inkluderande miljöer.
Genom sitt arbete skapar Ulrika både förståelse och handlingskraft – oavsett om det handlar om anhörigskap, makt, migration eller att stå upp mot rasism. Hennes föreläsningar lämnar publiken stärkt och motiverad att bidra till positiv förändring.