Mat har alltid varit en stor del av Jennie Walldéns liv och det har lett till erfarenheter inom tv, resande och chefsroller. Som kock jobbar man med att kombinera smaker från alla möjliga håll och kanter. Walldén visar hur denna förmåga metaforiskt kan kopplas till att kombinera människor med olika bakgrunder och talanger för att skapa vinnande team. Det handlar delvis om att ta fram olika personers talanger och kompetens, för att sedan matcha dem mot andra medlemmar i gruppen. "Ett lag är större än summan av individerna" - det är kanske en klyscha vid det här laget, men inte desto mindre sant för det. Oavsett om Jennie Walldén föreläsning fokuserar på mat eller ledarskap så handlar det om att kombinera saker för att skapa ett vinnande koncept. Hon har rest bland annat till, och bott i Sverige, London, Korea, New York och Venedig. Det har så klart givit henne ett brett spektrum av inspiration som skiner igenom i konsten att kombinera både människor och matingredienser. Som framgångsrik restaurangägare krävs det att alla medarbetare fyller sina specifika funktioner och känner sig inspirerade att alltid bli bättre, detsamma gäller i alla teams. Walldén vill inspirera till att stärka ditt självförtroende och att du ska våga testa nya kombinationer för att få ditt team till nästa nivå. Boka en inspirerande och motiverande föreläsning med Jennie Walldén och lär dig hur ni skapar ett vinnande team!