Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Föreläsare om Kockar

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som är eller kan tala om kockar. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds.

Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Alla föreläsare om kockar (8)

Hjälp mig att välja
Kockar
Kockar
5 av 5 stjärnor

"Jättebra service, snabba svar på frågor och trevligt bemötande"

Region Stockholm

Om ämnet: Kockar

  • Kockar lagar mat, precis som de flesta människor gör varje dag. Skillnaden är att kocken typiskt njuter mer av både uppgiften och resultatet!
  • Att vara kock är inte ett lätt jobb, det kan faktiskt vara ganska stressande. Man ska ofta fokusera på många olika arbetsuppgifter samtidigt och om man glömmer bort en av dem så att något bränns eller kallnar kan man behöva göra om det från början.
  • Vi har alla erfarenhet av att ha sett kockar och kockyrket i matprogram på tv, allt från Mat-Tinas lugna, gemytliga framtoning till Gordon Ramsays något mer gormande.
  • Föredrag om kockar tar upp dessa ämnen och fler därtill. Kanske bjuds det också på smakprover?
Fråga om pris och datum