Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Expert på ledarskap, självledarskap och stresshantering

Margaretha Öström_Athenas_Föreläsare

Margaretha Öström

Margaretha Öström är en erfaren organisationskonsult, coach och författare som föreläser om ledarskap, stresshantering och hållbart självledarskap.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Margaretha Öström

  • Margaretha erbjuder verktyg för att hantera stress och förbättra fokus i en tid präglad av distraktioner.
  • Med över 20 års erfarenhet inom chefsroller och ledarskapsutveckling, erbjuder hon praktiska och forskningsbaserade metoder.
  • Margaretha kombinerar värme och vetenskap i sina föreläsningar, alltid med kundens unika behov i fokus.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Margaretha Öström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Margaretha Öström är en uppskattad organisationskonsult, coach och författare med över 20 års erfarenhet inom chefs- och ledarskapsarbete. Med en civilekonomexamen och en M.Sc. i Personnel Management från London School of Economics har Margaretha en solid akademisk bakgrund. Hon är specialiserad på ledarutveckling, grupputveckling och hållbart självledarskap. Genom sina föreläsningar ger hon deltagarna konkreta verktyg för att minska stress, öka fokus och skapa balans i arbetslivet. Margaretha är känd för sitt varma, inspirerande och faktabaserade sätt att engagera sin publik.

Därför ska du boka Margaretha Öström

  • Margaretha erbjuder verktyg för att hantera stress och förbättra fokus i en tid präglad av distraktioner.
  • Med över 20 års erfarenhet inom chefsroller och ledarskapsutveckling, erbjuder hon praktiska och forskningsbaserade metoder.
  • Margaretha kombinerar värme och vetenskap i sina föreläsningar, alltid med kundens unika behov i fokus.

Margaretha Öström är en organisationskonsult och ledarskapsexpert med över 20 års erfarenhet inom chefs- och ledningsarbete. Hon har en civilekonomexamen samt en M.Sc. i Personnel Management från London School of Economics, och är certifierad för arbetspsykologisk testning via Stiftelsen för Tillämpad Psykologi (STP). Margaretha har också ett European Test User Certificate (EFPA), vilket ger henne en stark kompetens inom urval och bedömning av ledare. Hennes mångåriga erfarenhet som vd och ledarutvecklare har gjort henne till en uppskattad och insiktsfull föreläsare och coach.

Margaretha fokuserar på att utveckla hållbart självledarskap, effektiv stresshantering och grupputveckling. Hennes föreläsningar, som ”Hållbart självledarskap”, ger deltagarna verktyg för att minska stress och ta kontroll över sin vardag i ett samhälle fullt av distraktioner. Hon erbjuder forskningsbaserade metoder för att förbättra fokus och balans, och hjälper ledare och medarbetare att navigera de utmaningar som dagens arbetsliv innebär. Genom konkreta tips och övningar visar hon hur man kan hantera både personliga och professionella utmaningar på ett hållbart sätt.

Hon är författare till Hållbar hjärna med mindfulness som är boken för dig som vill jobba mer fokuserat, nå bättre resultat och mående och samtidigt vara i hållbar balans. Hon är mindfulnessinstruktör (originalprogrammet MBSR, Massachusetts Medical School) och är ICF-certifierad coach. Hon kombinerar värme och vetenskap i sina föreläsningar, och anpassar alltid innehållet till kundens behov. Margaretha föreläser på både svenska och engelska, både i Sverige och internationellt, och är känd för sin förmåga att skapa förtroende och inspirera sin publik.

Visa föreläsningar med Margaretha Öström
Margaretha Öström föreläsning

Hållbart självledarskap

Hur lyckas vi leda oss själva på ett hållbart sätt när vi lever i ett distraktionssamhälle där fokus är en bristvara och stress en överskottsvara? Hur kan vi gå från att känna tidsbrist till att investera tid i rätt saker? Hur kan vi gå från att styras av bruset runtomkring via det ständiga informationsflödet till att själv ta kontrollen?

  • Hur hjärnan fungerar; hur du minskar din stress och ökar ditt fokus
  • Du får verktyg för bättre struktur och balans i vardagen
  • Du får verktyg som stärker din proaktiva återhämtning
  • Du får konkreta tips och verktyg som du kan börja använda direkt

I den här föreläsningen kommer vi gå igenom faktorer vi kan styra över och som kan vara avgörande för att bli mer hållbar och välmående i vårt självledarskap. Du får konkreta tips på hur du blir mer effektiv, fokuserad och hållbar.

Margaretha Öström föreläsning

Gå från att reagera på stress till att proaktivt hantera den!

I en värld där tempot bara ökar, blir kunskapen om stresshantering allt viktigare för var och en av oss. Upptäck effektiva strategier för att inte bara förstå och hantera stress utan proaktivt hantera den.

  • Vad stress är och hur den påverkar kropp och sinne
  • Forskningsbaserade metoder för effektiv stresshantering
  • Insikter om hur du kan upptäcka och justera obalanser i dina emotionella system
  • Proaktiva verktyg: praktiska, direkt tillämpbara tekniker för att förutse och proaktivt hantera stress

Denna föreläsning kombinerar teoretiska insikter med praktiska övningar för att du ska kunna ta kontroll över din stressnivå och uppnå en hållbar arbets- och livsbalans.

Margaretha Öström föreläsning

Vad gör framgångsrika personer i svåra tider?

Vi utforskar de personlighetsdrag och beteenden som ofta ses hos framgångsrika individer. Vi kommer även att belysa hur du kan utveckla dessa beteenden och strategier för att effektivt hantera utmaningar, även om de inte kommer naturligt för dig.

  • Personlighet hos framgångsrika personer och vad de gör annorlunda
  • Hur man odlar dessa beteenden
  • Hur man införlivar nya goda vanor
  • Hur man bygger inre resiliens i svåra tider
  • Hur du bygger inre trygghet och motivation

Genom denna föreläsning får du inte bara en djupare förståelse för de egenskaper som definierar framgångsrika personer, utan också praktiska verktyg för att stärka ditt eget självledarskap. Oavsett omständigheterna kan du lära dig att navigera genom svårigheter med självförtroende och skicklighet.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Margaretha Öström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Margaretha Öström